10.11.12

Eilinen

Hei,

Anteeksi etten kirjoittanut eilen mutta en jaksanut kun tulin kotiin joskus 11 aikaa ja päätin että haluan nukkua pitkään! Mutta tässä tämä nyt :

8-13:45, ensimmäinen tunti kemiaa & kerratiin kokeeseen, toinen tunti englantia & mm. tehtii sanakoe ja vika tunti oli YH:ta & tarkistettiin kokeet, käytii syömäs kinkkukiusausta ja pidin kaverini kanssa ajankohtais esityksen (:

Muuten oli ihan kiva päivä, mutta ärsyttää kun YH:n ajankohtais esityksessä tietyt tyypit meluaa & häiritsee koko ajan -.-' No ei se minuu sillee haittaa ku en ota sitä itteeni, mutta enemmän minua ärsyttää kaverini puolesta kun hän ottaa sen itseensä ja tulee tosi paha mieli ja kun on muutenkin ujo lukemaan ja silleen :/

Koulun jälkeen menin kotiin, ja sitten kun äiti tuli niin rupesimme siivoamaan... "Järjestelin" aluks takkeja & välissä sovitin oisko talviridisaappaat sopivat ja olihan ne (: Sen jälkeen pesin pikkuvessan lavuaarin & Miimu soitti & annoin puhelimen siskolle ja siirryin toiseen vessaan pesemään lavuaaria ja sisko tuli sanoo et lähetää koht Miimun & Denin kanssa kuuntelee musiikkii jonnekki imatralle, olin sillee et okei (: Sitten pesin viimesen lavuaarit & vaihoin vaatteet yms. ja sit ku laitoin takin päälle & rupesin laittaa kenkii ni Miimu tuli hakee :)

Sen jälkeen ajettiin Imatralle & Deni kuunteli musaa kovalla ja sillee :D Miimu pysäköi auton jonkin matkan päähän paikasta & käveltiin sitten sinne (:

Paikan päällä mentii aluks ylös & kuunneltii ku lauloivat & soittivat, tyyppi puhu ja sitten mentiin syömään :P
Ruokana oli mm. 2 eri salaattia, nakkeja & lihapullia, leipää (&voita ofc*), mehua & vettä (:
Itse otin kaikkee paitsi leipää* ja vettä (: Sen jälkeen mentii viel ottaa pullaa,piparii,kuivakakkuu & lisää mehuu (;

Ruuan jälkee tyyppi puhu & sitte vuorotellen bändi soitti & tyyppi puhu kunnes kello oli jo melkein yksitoista & lähettiin Miimun kyyillä kotia ft. Denin popitukset (;

Kotona tein iltapuuhat + join mehuu ja ofc fyssaliikkeet ja sitten nukkumaan (;

No ei tässä sitten muuta eilisestä (; Tulee viel ainakii yks postaus tänäsest (;

HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3