19.10.14

Raijan tallilla aluekoulukisoissa...

... tosin vain seuraluokassa. Nämä oliva meidän toiset yhteiset ulkopuoliset kisat!

Heräsin aamulla, tein aamurutiinit + puin kisakamat päälle, jonka jälkeen ystävä nappasi minut kyytiin ja mentiin tallille.
   Tallilla vietiin tavaroita rekkaan ja pistin ponin kisasuitset kuntoon numerolappuineen kaikkineen. Kun kaikki oli valmista vietiin hepat (ja poni) rekkaan, jonka jälkeen menin toisen kisaajan kyydissä kisapaikalle.
   Pysäköitiin auto rekan viereen. Sitten ensimmäinen kisaratsukko valmiiksi ja loput katsomaan verkkaa ja rataa. Radan jälkeen lähdettiin kaikki takaisin rekan luokse, josta otettiin loput ratsut ulos ja pistettiin äsken kisannut hevonen ja Saara takaisin rekkaan (jätettiin väli).
   Auttelin muita hevostensa kanssa, jonka jälkeen jäin rekalle yksin jälkelle jääneiden ratsujen kanssa. Harjasin ponin harjan ja rupesin tekemään nutturoita, jotka onnistuivat yllättävän hyvin! Tein myös otsanutturan, jota en ole koskaan ennen tehnyt!

suloisuus <3


Kun muut kisalaiset palasivat otettiin Saara pois rekasta ja laitettiin muut tilalle. Sitten ponin harjaus, varustus ja rusetin laitto häntään, jonka jälkeen ensimmäinen Saaralla kisaaja selkään ja verkkaamaan! Matkalla verkkapaikalle poni säikkyi raidallisia tolppia ja oli muutenkin virkeän oloinen.

poni ennen ekan luokan alkua :)


Kävin viemässä kilpailumaksun kansliaan ja ostamassa limsatölkin. Sitten katsoin ponin verkan ja radan, jonka jälkeen hyppäsin itse kyytiin ja mentiin suoraan kentälle. Meitä oli tässä luokassa siis vain kolme, joten en käynyt maneesissa verkkaamassa. Noh... Verkassa otin kaikki askellajit molempiin suuntiin paitsi laukkaa otin vain vasempaan kierrokseen, että saan ponin varmasti nostamaan sen myös radalla. Pääsin jo pian kouluaitojen sisäpuolelle, jossa sitten ravailin ja yritin saada ponin kulkemaan eteenpäin... jossa en oikein onnistunut...Rata meni ihan okei. Oltiin siis aluekisoissa ja, koska miulla ei ole aluelupaa osallistuin avoimeen luokkaan, joka oli He:C (rataB) tutustumisluokan kouluohjelma 2003/2009. Rata alkoi lupaavasti, kun ratsastin ponilla alkutervehdykseen... jota ei siis pitänyt tehdä! Siitä sitten rapsahtikin heti alkuun -2... :D

meijän hieno alkutervehdys! hups...
Vasen laukkakin nousi puhtaasti! (Y) Mutta tosin tipahti raville hieman pääty-ympyrän jälkeen. Kokorata leikkaa laukassakin meni muuten okei, mutta siirryttiin liian aikaisin raviin... Seuraava laukannosto oli täsmällinen ja loppurata sujui aika hyvin ja saatiin siitä ihan hyviä numeroita.
Radan jälkeen ponille taputukset ja kouluaitojen ulkopuolelle loppuravit ja käynnit. Sitten kun toinen tallilaisistamme oli tullut kunniakierrokselta käveltiin hetki ja mentiin rekalle ja "pakattiin" hepat autoon. Sitten autettiin kouluaitojen purkamisessa ja kolme tallin kissaa oli vuorollaan miun sylissä. Miksköhän kaikki kissat haluu miun syliin ? Matkan takaisin tallille menin edellämainitun "toisen tallilaisemme" (:D) kyydissä. Matkalla katsoin pöytäkirjojamme. C- tuomari oli Anne-Mari Ruotsi ja H-tuomari oli Minna Maunus-Tiihonen.
huom. ylimääräinen kommentti "yhteensopiva pari :) " :3

Arght... Blogger ei suostu lisäämään toisesta pöytäkirjasta kuvia :/ Yritän joku päivä uudelleen...

Tallilla poni taisi olla jo purettu? vai purinko mie sen ? ... En enään muista :D Kuitenkin nutturat purin yms. ja omat kamat mukaan ja kotiin.

Päälimmäiseksi jäi hyvä fiilis kisoista! Ei oltu parhaimmillamme, mentiin alempi luokka, tuli -2, poni oli laiska jne, mutta silti! Poni nosti vasemmankin laukan, näytettiin siisteiltä, poni käyttäytyi hyvin ulkopuolisissakin kisoissa ja ollaan kuulemma yhteensopiva pari + ei tehty tämän vuoden huonoimpia prosentteja :) Innolla kohti seuraavia kisoja! Ensi kisoihin asetankin tavoitteeksi kunnon verkan tekemisen ja prosentti ennätyksen kyseessä olevasta radasta! (Ellei rata ole KN Special, jonka parhaat prosentit ovat reilu 60% heh heh)

On ainakin nutturoiden tekeminen kehittynyt vuoden alusta!


Mites teillä on mennyt kisat? Mitkä on teidän tavoitteet seuraaviin kisoihin? Kommentoikaa! Käykää laittamassa kysymyksiä >tänne< !

HEIPPA!

4 kommenttia:

  1. Voi että miten suloinen poni! :)

    Meillä Onnin kanssa kaksi tälle kaudelle ehdittyä starttia meni tosi hyvin, paremmin kuin olisin ikinä uskaltanut edes toivoa. Nyt on kisat kisailtu tältä vuodelta ja ensi kaudella tavoitteena on siirtyä Helppo B luokkiin ja saada niistä hyviä ja tasaisia tuloksia. :)

    VastaaPoista
  2. Saara on :3 Kiva kuulla ja onnea tuleviin kisoihin! :)

    VastaaPoista

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3