28.4.14

Kuulumisia ja KOULUKISAT!

Pitkästä aikaa kuulumisia ja PALJON KUVIA!

Tiistaina 15.04.2014 sisko värjäsi ja leikkasi lisää miun hiuksia..

uuet hiuket


Keskiviikkona 16.04.2014 ei kai mitään ihmeempää

Torstaina 17.04.2014 olin tallilla ja kuvailin, ku kaverit ratsasti.

Perjantaina 18.04.2014 katsoin koneelta muumeja ja syötiin perheen kanssa pääsiäis ateria.

Lauantaina 19.04.2014 serkku tuli meille mm. syötiin ulkona ja illalla Harry Potter.

Sunnuntaina 20.04.2014 Kuvailimme rannalla, jonka jälkeen mentiin tallille ja kuvasin, kun Epun omistaja hyppäsi ja serkku ratsasti Amilla. Sitten, kun Esterin omistaja lopetti Esterillä hyppäämisen, niin mie  ravasin Epulla hetken ja otin loppukäynnit ja sisko hyppäsi Amilla. Esteri oli hyvin eteenpäin pyrkivä, ei tarvinnut yhtään hoputtaa tms. (Y) Itselläni on valitettavasti vain tullut etukeno takaisin... Mutta positiivinen fiilis jäi silti! :) Pitäis vaan vielä saada korjattua se etukeno.

1.
(c.) Mirkka

2.
(c.) Mirkka

3.
(c.) Mirkka

4.
(c.) Mirkka

5.
(c.) Mirkka

6.
(c.) Mirkka


Maanantaina 21.04.2014 serkku lähti ja mie oleskelin kotona kunnes lähdin Nealle kuvailemaan.


Miun kaveri :) p.s. Se on kukko (c.) Mie!

Lolita ja Nea :3 (c.) Mie!


Tiistai 22.04.2014 Kävin liikkatunnilla salilla, jonka jälkeen muumilimua ja kauppaan, josta ostin Toffee Räpylä jäätelön ja sitten kotiin. Kotona olemisen kautta seuraksi salille + pientä haba juttua pienillä painoilla.
Keskiviikkona 23.04.2014 Menin tallille ja kuvasin, kun Epun omistaja hyppäsi, jonka jälkeen ravasin Epulla hetken ja otin loppukäynnit. Esteri oli hyvin eteenpäin pyrkivä, ei tarvinnut yhtään hoputtaa tms. (Y) Itselläni on valitettavasti vain tullut etukeno takaisin... Mutta positiivinen fiilis jäi silti! :) Pitäis vaan vielä saada korjattua se etukeno.


puhelin kollaasi... ei voi suurentaa tai laatu pahenee entisestään...


Torstaina 24.04.2014 kaveri oli meillä ja tehtiin enkun palautettava tehtävä loppuun + luin hippoksen.

Perjantaina 25.04.2014 ja Lauantaina 26.04.2014 oli koulukurssi, jotka molemmat meni ihan ok, tuli ihan hyviäkin pätkiä, mutta paljon tuli esille (uudet) istuntaongelmat vähäisen ratsastamisen takia... Joten kursseista jäi vähän ristiriitaiset fiilikset, koska ponilla on silti aina kiva mennä! Huomattiin myös, että miun pitää pidentää jalustimia ensi kerralla... (P.S. Koska 2. kurssi oli talkoiden jälkeen, niin sen näköinen on paitakin... sai mennä maaliseksi) Kisoihin valmistautuessa fiilikset olivat vieläkin sekavat...

7.
Ekalla kurssilla menin ekaa kertaa ponilla sivuohjilla (edellinen ratsastaja meni, joten mieki) (c.) Kirsi S

8.
(c.) Kirsi S

9.
(c.) Mirkka H

10.
(c.) Mirkka H

11.
(c.) Mirkka H

12.
(c.) Mirkka H

13.
(c.) Mirkka


14.
(c.) Mirkka ?
15.
(c.) Mirkka?

16.
(c.) Mirkka?


17.
(c.) Mirkka
kata jalustimet pois, että jalka tulisi pitkäksi --->


18.
(c.) Mirkka

19.
(c.) Mirkka


20.
(c.) Mirkka


21.
(c.) Mirkka


22.
(c.) Mirkka

23.
tapu tapu (c.) Mirkka


Lisäksi tallilla oli talkoot, joissa maalattiin esteitä, mässättiin kaikkea hyvää ja höpöteltiin ! :)

Sunnuntaina 27.04.2014 eli Eilen meillä oli Vipeleessä koulukilpailut, joihin osallistuin Saaralla 1. luokkaan( , joka toimi myös Vipele cup luokkana) eli He:C Tutustumisluokan kouluohjelmaan (2009).

Aamupäivällä menin tallille ja vaihdoin ponin kuolaimet kisasuitsiin ja kisahuovan satulaan ja putsasin saappaani. Sitten hain Saaran sisälle, harjasin ja laitoin ponille nutturat kaverin avustuksella, jonka jälkeen varusteet ponille, sekä kuskille ja eikun kentälle.

(c.) iskä!
Kentällä kävelin hetken pitkin ohjin, jonka jälkeen rupesin ravaaman keventäen... sitten tunsin oudon tunteen oikeassa pohkeessa ja katsoin jalkaani... SAAPPANI VETOKETJU OLI MENNYT RIKKI! Sitten äkkiä pari ihmistä apuun, että sain vetoketjun auki ja kaveri verkkaamaan poni ja itse vaihtamaan jodpurit jalkaan...

köh köh
Kenkien vaihdon jälkeen pikaisesti takaisin ponin selkään ja verkkaamaan! Tein jotain ravityöskentelyä laukkaa ja siirtymiä... En oikein mitään järkevää taaskaan. No... poni ei ollut laiska mikä on positiivista! :)
Sitten, kun edellinen ratsukko suoritti sataansa huomasin, että jätin kenkien vaihdossa hanskat talliin... joten eikun kaveri hakemaan ja nopeasti hanskat käteen ja radalle.

miten toi poni näyttää noin rotevalta kaulasta :o (c.) Iskä!
Ratahan oli todella helppo, mutta ei sekään oikein onnistunut... :D Numerot vaihteli 3-7, mutta suurimmaksi osaksi numerot olivat 6. Otetaan aluksi huonoimmat numerot eli  kolmoset (2kpl) tulivat väärästä laukasta vasempaan kierrokseen... kuinka voin olla, niin huolimaton, etten edes huomannut, että poni laukkasi väärää laukkaa!?!? Niiden "ansioista" prosentitkin laskivat huomattavasti... hups :D Toisesta laukasta tuli nelonen, myös omasta huolimattomuudesta, koska en meinannut muistaa mitä C:n kohdassa piti tehdä, joten nostin laukan myöhässä...  Toinen 5½ tuli aloituksesta, koska siihen tuli ylimääräinen mutka lopussa ja toinen puoliympyrästä, koska poni ei taipunut. Paras numero oli 7, joka tuli ennen lopputervehdystä olevasta pituushalkaisijasta ja loput olivat sitten 6:sia.


tapu tapu (toki ois voinu sisäkädellä...) :) (c.) iskä!
 Radan jälkeinen fiilis ei ollut hyvä, olin pettynyt itseeni, mutta en antanut sen haitata vaan kiitin ponia runsain taputuksin ja pienen pitkin ohjin kävelyn jälkeen poni pääsi karsinaan huilaamaan (kunnes seuraava ratsastaja lähtisi verkkaamaan). Sitten kuvailin muiden ratoja ja vein ponin jossain vaiheessa tarhaan, jonka jälkeen mentiin talliporukan kanssa syömään, jonka jälkeen Raijan tallille Kikiin. Itse toimin katsojana + puhelimella kuvaajana (, koska tietenkin olin kisojen jälkeen heittänyt kameran kotiin...)


pöytäkirja


Illalla, kun laitoin pöytäkirjan kisakansioon huomasin, että olen tänä vuonna joka kisoissa huonontanut tulosta selvästi ja nyt vielä oli alempi luokka... No ei aina voi kehittyä vain eteenpäin...

MIKÄ OLI OMA SUOSIKKISI POSTAUKSEN RATSASTUSKUVISTA? (:

TULEVAT VIPELE CUP JUTUT:

2. Vipele cup osakilpailu järjestetään 10.5.2014 lauantaina (jota ennen estekurssi) ja siellä cuppiluokkana toimii 70cm (AM5), joten silloin olen kokonaan kuvaajan roolissa.

3. Vipele cup osakilpailu järjestetään kesäkuun alussa  01.05.2014 Sunnuntaina (jota ennen koulukurssi), jolloin olisi luokkana He:B:0, joten silloin olisi tarkoitus mennä se (ellei tietenkin tule jtn muuttujia) ja toivottavasti se menisi sitten paremmin! (:

Vipele cupin 5. osakilpailu järjestetään 15.06.2014 (jota ennen estekurssi), jolloin luokkana toimii 80cm (AM5), jolloin olen taas kuvaamassa.

Vipelen cupin 6. osakilpailu järjestetään 13.07.2013, jolloin luokkana olisi H:A:2,(jota ennen koulukurssi) joka miunkin pitäisi kuulemma mennä, mutta hieman epäilyttää varsinkin eilisen jälkeen... Mutta katotaan sitä sitten vähän lähempänä!

Mitäs tykkäsitte tälläisestä pidemmästä postauksesta jossa on runsaasti kuvia? Oliko liian pitkä tai liikaa kuvia? Olisiko saanut olla jotain enemmän? KOMMENTOIKAA! (:

P.S. Muistakaa äänestää kyselyssä, mistä aiheesta teen erikoispostauksen yli 40. lukijan kunniaksi! (;
P.S.S Uusi ulkoasu tulossa, kunhan saan aika järjestettyä perusteelliseen muokkaamiseen!

HEIPPA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uskaltakaa kommentoida emmie purematta niele! (;

Tekijänoikeuslain mukaan täältä EI saa kopioida mitään! Kiitos :3